Energieffektiv teknik som sänker energiförbrukningen med 80%

Tänk om vi radikalt kan minska energiförbrukningen i landet?

Vad händer då med de globala klimatmålen? Active Green har utvecklat en miljövänlig luftvärmare som vänder helt upp och ner på vårt sätt att värma upp hem och industrilokaler. Den bygger på synkrotron teknik. Det låter ganska komplicerat, men är enkelt och framförallt banbrytande. Kanske det största som har hänt sedan mobiltelefonen fick plats i fickan.

Omvälvande teknik utan glädjekalkyler.

Med Active Greens omvälvande synkrotronteknik värmer du huset med mer än 80% mindre energiförbrukning, jämfört med direktverkande el och med upp till 50% mindre jämfört med en luftvärmepump. Siffrorna är häpnadsväckande. Och då kan man förstås fråga sig. Är det för bra för att vara sant? Svaret är nej. Det finns inga glädjekalkyler.

Minska dina uppvärmningskostnader radikalt.

Genom att öka verkningsgraden i våra uppvärmningssystem kan du minska dina uppvärmningskostnader på ett förbluffande sätt och vi kan gemensamt bidra till att minska vår påverkan på klimatet och på så sätt klara de globala klimatmålen som världens länder har kommit överens om.

 

Synkrotron Energi

”Vi jobbar med Synkrotron Teknik. I ett magnetiskt fält aktiveras, accelereras laddade partiklar. De laddade partiklarna ökar i antal, de når en hög energinivå och när de bromsas upp avger de sin energi i form av värme. Processen kallar vi Synkrotron Energi.”