Världen behöver mindre energiförbrukning.
Du kan minska den med 80 %.

Oavsett vilken uppvärmningslösning du har idag kommer du att sänka din energiförbrukning. Allra mest om du har direktverkande el och ungefär hälften om du har valt luftvärmepump.

Active Green har utvecklat en miljövänlig luftvärmare som vänder helt upp och ner på vårt sätt att värma upp industrilokaler. Den bygger på synkrotron teknik. Det låter ganska komplicerat, men är enkelt och framförallt banbrytande. Kanske det största som har hänt sedan mobiltelefonen fick plats i fickan.

Omvälvande synkrotronteknik utan glädjekalkyler.

Med Active Greens omvälvande synkrotronteknik värmer du huset med mer än 80 % mindre energiförbrukning, jämfört med direktverkande el och med upp till 50 % mindre jämfört med en luftvärmepump. Siffrorna är häpnadsväckande. Och då kan man förstås fråga sig. Är det för bra för att vara sant? Svaret är nej. Det finns inga glädjekalkyler.
Hercules luftvärmare

Hercules luftvärmare 25–100 kW

För stora byggnader som exempelvis lagerlokaler, större bilhallar och verkstäder. Lämpligast placering är där störst värmebehov finns. Det spelar ingen roll om det är en innervägg, pelare eller en yttervägg. Hercules finns i 3 versioner, 25, 50 och 100 kW. Vid uppvärmning med luftvärmare är det viktigt att luftväxling kan ske fritt till alla de utrymmen som skall värmas. Se till så att luften kan cirkulera fritt via öppningar och, om det behövs, håll dörrar och portar öppna.

 

 

 

Pegasus luftvärmare

Pegasus luftvärmare 8–15 kW

Luftvärmare för villor, kontor och mindre byggnader. Pegasus placeras så att värmen sprids så effektivt som möjligt. Lämpligast placering är där störst värmebehov finns. Det spelar ingen roll om det är en innervägg eller en yttervägg. Det enda som behövs är tillgång till en elanslutning 400 V, 50 Hz. Vid uppvärmning med luftvärmare är det viktigt att luftväxling kan ske fritt till alla de utrymmen som skall värmas. Se till så att luften kan cirkulera fritt via öppningar och, om det behövs, håll dörrar öppna.